Ahoy! Ontvangsten zijn weer mogelijk - neem contact met ons op voor actuele informatie.

VERGADEREN TE MIDDEN VAN DE ROTTERDAMSE GESCHIEDENIS

Bent u voor uw vergadering of presentatie op zoek naar een unieke locatie in het hart van Rotterdam? Ontvang uw gasten in één van onze moderne vergaderzalen in historische setting!

We hebben twee zalen voor vergaderingen of presentaties met een stoere robuuste uitstraling met veel staal en beton. Hier vergadert u tussen enkele unieke schilderijen, fotografie en scheepsmodellen uit onze museumcollectie en in zalen wiens naam komt van maritiem entrepreneurs van weleer die de Rotterdamse haven hebben laten uitgroeien tot de Maritime Capital of Europe van vandaag.

Twee vergaderzalen, drie moderne opties

Onze Verolmezaal (max. 20 personen) en de Engelbrechtzaal (max. 5 personen) zijn speciaal ingericht om, zowel binnen als buiten openingstijden, uw gasten te ontvangen. De zalen kunnen ook met elkaar gecombineerd worden voor een optimale capaciteit en functionaliteit. Iets voor u? >

Presentatie tussen collectie in Het Dok

In Het Dok bieden we u een maritiem welkom. U bevindt zich tussen een dynamische presentatie van onze collectie met een levensgroot boegbeeld, een stoere reddingsvlet en historische filmbeelden die de impact van de maritieme wereld op ons land door de eeuwen heen illustreren. Het meubilair is industrieel stoer wit staal met warm Europees eiken. De faciliteiten, de aankleding en verlichting sluiten uitstekend aan op uw hospitality wensen. Lees meer >

Vergaderarrangementen

We bieden verschillende vergaderarrangementen aan. Onze keuken maakt  bij het bereiden van uw buffe t, geserveerd diner, of walking dinner gebruik van seizoen producten. Dat betekent: lekker vers, duurzaam en vol smaak. Onze medewerkers doen er alles aan om uw ontvangst onvergetelijk te maken. Onze tip: het BBQ diner op de kade met uitzicht op de museumhaven!

Laat u inspireren voor een ontvangst in het museum met onze online brochure >

"Helemaal naar wens!"

- Reactie van Politie Rotterdam na een ontvangst met rondleiding op de expo Dealen met Drugs