Ahoy! Ontvangsten zijn weer mogelijk - neem contact met ons op voor actuele informatie.

Een uitje met collega's, familie of relaties

Het Maritiem Museum Rotterdam is bij uitstek geschikt als locatie voor een maritiem dagje uit met collega’s, relaties of familie. Ga mee op reis door ons maritieme heden en verleden met onze tentoonstellingen, rondleiders of een rondvaart door de haven. Met de oudste en grootste museumhaven van Nederland bevindt het Maritiem Museum zich op de plek waar de Rotterdamse haven ooit begon.

Laat u inspireren

Het Maritiem Museum heeft gevarieerde tentoonstellingen voor een brede doelgroep. Ga bijvoorbeeld in de Offshore Experience mee op een uitdagende zoektocht naar energie op zee. Ontdek onze tentoonstellingen >

Rondvaart door het Maritiem District

Met onze elektrische Waterbus ontdekt u de binnenhavens van het Maritiem District, van Leuvehaven, de Wijnhaven, de Oude Haven tot het Haringvliet. Deze rondvaart duurt 30 minuten.

Geen zeebenen? Laat je verrijken met een rondleiding

Onze ervaren rondleiders vertellen alle ins en outs over de tentoonstellingen, de collectie en het verhaal van de Rotterdamse haven en het unieke varend erfgoed in de museumhaven. Deze rondleidingen duren een uur. Per rondleiding worden twee tentoonstellingen bezocht of de museumhaven waarbij u ook aan boord gaat van enkele museumschepen. Lees meer over onze rondleidingen >

LUNCH MET UITZICHT OP DE MUSEUMHAVEN

Museumcafé Het Lage Licht, vernoemd naar onze vuurtoren, is uw thuishaven voor een goede kop koffie met versgebakken appeltaart, lekkere lunch of borrel. Bij goed weer is ook ons terras met uitzicht op de museumhaven geopend. Vraag naar onze groepsarrangementen.

Laat u inspireren voor een maritiem museumuitje met onze online brochure >

"een groot succes"

- Reactie van Ampelmann na een verhuring