03.07.17

Word Vriend met 50% korting!

Als je nu Vriend wordt van het Maritiem Museum, heb je een extra scherp aanbod. Je krijgt namelijk 50% korting op je lidmaatschap voor 2017! Zo ben je al Vriend van het museum vanaf €23,75.

Vrienden genieten van voordeel!
Met jouw lidmaatschap heb je onbeperkt gratis entree én steun je ons, zodat we ons programma kunnen blijven vernieuwen. Dankzij jouw steun maken, in ons museum, steeds nieuwe generaties bezoekers kennis met de maritieme wereld.

Naast onbeperkt entree kun je, als Vriend, ook gratis naar onze lezingen én wordt je uitgenodigd voor (familie)openingen, workshops en (kinder)activiteiten. Je ontvangt 2x per jaar onze agendafolder per post en blijft als eerste op de hoogte door onze nieuwsbrief. Ook krijg je 10% korting in de museumwinkel, 20% korting op kinderfeestjes.

Scherp aanbod op maat
Er zijn verschillende mogelijkheden om met ons in zee te gaan als Vriend. Elk ervan kost je, van 1 juli t/m 31 december 2017, slechts de helft van het reguliere bedrag.

Lees meer over alle mogelijkheden op onze Vrienden-pagina.

Word Vriend van het Maritiem Museum!