Het museum is voortdurend op zoek naar nieuwe partners uit de maritieme industrie. Partners brengen verhalen met zich mee. Onze kracht zit in het vertalen van die verhalen uit de praktijk naar een aantrekkelijke en eigentijdse presentatie voor een breed publiek.

Samenwerking met het bedrijfsleven

Het Maritiem Museum geldt al jaren als één van de sterkste museummerken van Rotterdam, heeft een breed draagvlak en behoort met zijn eeuwenoude unieke collectie tot de wereldtop van maritieme musea. Een partnership met het Maritiem Museum Rotterdam geeft bedrijven de mogelijkheid om hun merkkracht te versterken, maatschappelijke betrokkenheid uit te dragen, hun communicatiedoelstellingen te realiseren en nieuwe zakelijke contacten te leggen. Met ruim 190.000 bezoekers per jaar is het museum een uniek visitekaartje voor een breed publiek.

Maritieme verhalen vertellen

Partners brengen verhalen met zich mee. Wij combineren die verhalen uit de maritieme praktijk met de kracht van het museum en vertalen ze naar aantrekkelijke en moderne presentaties voor een groot en breed publiek.

Wij verwelkomen ook u graag als partner!

Wij bieden onze partners exclusieve mogelijkheden tot relatiemanagement op een unieke locatie, bijvoorbeeld door het organiseren van een relatie-evenement, een personeelsfeest, een vergadering in het museum of het bijwonen van netwerkmomenten.