Wat is nu gewoon?

Wonderland is een spel met de realiteit. Een ode aan het ongewone. Mensen en wezens gedragen zich er absurd, maar wellicht is vreemd het nieuwe gewoon?

Alex schiet zichzelf plotseling Wonderland in. Ze raakt verstrikt in een wonderlijk web van absurde situaties, raadselssprekende rupsen, een grijnzende en uit elkaar vallende kat, dansende beren, een donkere onderwereld, een boze koningin én we zijn getuige van een knaller van een bruiloftsfeest! Alles en iedereen wordt muzikaal bij de hand genomen door een indrukwekkend koor. Zij trekken zingend met Alex door Wonderland. Worden haar dromen werkelijkheid? Het lijkt erop. Worden haar angsten werkelijkheid? Wie weet! Raakt Alex verstrikt in het web van Wonderland, of weet ze zich eraan te ontworstelen?

Wonderland is een voorstelling voor iedereen, jong en oud, die zich over de magie van het leven durft te blijven verbazen. En voor iedereen die wil genieten van grootse muziek en theatrale personages in de altijd magische kerstperiode.

Professor Plons’ Spetterclub actie

Onze Spetterclubleden hebben een bijzonder plekje in ons hart en bieden we daarom regelmatig iets extra’s, een winactie of een kijkje achter onze schermen. Of we bieden een mooie gelegenheid om eens een kijkje te nemen bij een andere culturele instelling in de stad waarvan wij denken dat deze goed bij onze Spetters en hun gezinsleden past en hen verrijking en inspiratie biedt. Daarom bieden we onze Spetters twee vrijkaarten voor de kerstvoorstelling Wonderland van Hofpleintheater voor de voorstellingen op zaterdag 14 december of zaterdag 4 januari.

Tijden

Zaterdag 14 december om 14.00u in het Hofpleintheater
Zaterdag  4 januari om 19.30u in het Hofpleintheater

Actiecode = spetters19

Via deze actiecode boek je de vrijkaarten. Voer éérst de actiecode in, druk op verzenden en reserveer in het vakje onder de actiecode je gratis kaarten. Wil je met meer dan 2 personen naar de voorstelling komen, dan kan je extra kaarten bovenaan meteen mee bestellen en afrekenen.

Reserveren

Vooraf reserveren kan via de website en zolang de voorstelling nog niet is uitverkocht, want op=op.

Locatie

Hofpleintheater
Benthemplein 13
Rotterdam (Centrum)