14.12.20

Veelgestelde vragen

Wij volgen het advies van de overheid om verdere verspreiding van het corona-virus te beperken en zijn daarom tijdelijk gesloten. Houdt onze website in de gaten voor actueel nieuws omtrent de heropening.

1. Ik heb reeds een e-ticket gekocht via de website van het museum. Krijg ik mijn geld terug?
Je ontvangt een email van het museum met daarin een link om je ticket online eenvoudig en kosteloos om te boeken naar een latere datum. Door je ticket(s) om te boeken naar een nieuwe datum en niet je geld terug te vragen steun je automatisch het Maritiem Museum in deze lastige periode. Gratis tickets voor kortingskaarten, kinderen onder 4 jaar en vouchers hoef je niet om te boeken.

2. Gaan activiteiten zoals rondleidingen, schoolprogramma's, groepsbezoeken, kinderfeestjes en ontvangsten wel door?
Nee, deze activiteiten zijn deze periode geannuleerd.

3. Krijg ik restitutie voor een boeking van een rondleiding, groepsbezoek of kinderfeestje in de de periode dat het museum gesloten is?
Reserveringen kunnen kosteloos worden omgeboekt naar een latere datum. Onze sales medewerkers nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt hen bereiken via sales@maritiemmuseum.nl.

4. We hebben een schoolbezoek geboekt en willen dit annuleren. Krijgen we geld terug?
Alle schoolboekingen zijn voor de sluitingsperiode geannuleerd. Deze programma's kunnen kosteloos worden omgeboekt naar een latere datum. Onze sales medewerkers nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt hen bereiken via sales@maritiemmuseum.nl.

5. We hebben een ontvangst geboekt in deze periode. Wat nu?
Alle ontvangsten zijn geannuleerd en kunnen kosteloos worden omgeboekt naar een latere datum. Onze sales medewerkers nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken, of neem zelf contact op via sales@maritiemmuseum.nl.

6. Is het museumcafé Het Lage Licht wel open?
Het museumcafé is gesloten. Vanaf 1 mei openen wij wel ons terras. Lees meer >

7. Is de bibliotheek open?
Nee, deze is tevens gesloten. Onze medewerkers zijn bereikbaar voor meer informatie over collectie, technische tekeningen en afbeeldingen op bibliotheek@maritiemmuseum.nl.

We doen er alles aan, om je vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Hartelijk bedankt voor je begrip. We verheugen ons enorm op de heropening om bezoekers weer te mogen verwelkomen in het Maritiem Museum. Graag tot snel!