10.03.22

Maritiem Museum komt In actie voor Oekraïne

Wij komen graag in actie voor de inwoners van Oekraïne. Het Maritiem Museum doneert daarom 50% van de opbrengst van de kaartverkoop in het weekend van 12 en 13 maart aan Giro555. Dit doen we in het kader van #hArtforUkraine.

Naast deze actie zijn er specifieke producten in de museumshop en in onze horeca, waarvan een deel wordt gedoneerd. Zo gaat bij iedere verkochte Professor Plons-knuffel de helft naar Giro555. Verder geven we bezoekers de mogelijkheid om een extra kopje koffie af te rekenen in museumcafé Het Lage Licht en het horecapunt op kinder-doe-expo Professor Plons. Deze aanvullende bijdrages worden ook gedoneerd.

#hArtforUkraine | Cultuur in actie voor Oekraïne

De culturele sector verenigt zich t/m 31 maart onder de noemer #hArtforUkraine met acties voor de inwoners van Oekraïne. Om solidariteit te tonen en om medeleven en steun te betuigen, organiseert het culturele veld verschillende activiteiten. De opbrengsten worden gedoneerd aan Giro555. Lees meer >

Actie voor Oekraïne