Handen uit de mouwen!

In het Maritiem Museum werkt een team van vierenzestig trotse medewerkers en honderdzestig vrijwilligers. Met elkaar zorgen we ervoor dat onze bezoeker een onvergetelijke dag beleeft. Werken bij het Maritiem Museum betekent werken in een bijzondere en dynamische omgeving waar de bezoeker altijd op de eerste plaats komt. Het betekent ook dat je onderdeel bent van een professionele, maar informele bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief.

Wij hechten veel belang aan gelijkwaardigheid en diversiteit. Je gender, etniciteit, afkomst, geaardheid en of je wel of geen beperking hebt maakt niet uit voor je kansen tijdens de sollicitatieprocedure. Wij willen een museum zijn met oog voor de mens en de verschillen in de samenleving, een plek waar iedereen welkom is en zichzelf kan zijn.

We zijn regelmatig op zoek naar getalenteerde en enthousiaste mensen voor verschillende functies dus houdt onze site, nieuwsbrief en social media in de gaten!

ACTUELE Vacatures

> Gezocht: vrijwilligers museumshop

Onze vrijwilligers zijn goud waard!

Het museum wordt ondersteund door een groot team van enthousiaste vrijwilligers. Dankzij onze vrijwilligers houden we de vaart er in! We kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Houd je van schilderen, lassen, smeden, timmeren, ben je technisch en wil je in je vrije tijd graag iets met je handen doen? Weet je veel over de maritieme wereld en vind je het leuk om bezoekers die verhalen te vertellen tijdens rondleidingen over de kades? Of ligt je expertise juist op het gebied van behoud en beheer van collectie en de registratie ervan? In alle gevallen ben je van harte welkom bij het Maritiem Museum Rotterdam.

Voor meer informatie over vrijwilligerswerk kun je contact opnemen met onze vrijwilligerscoordinator Renée den Breems. Voor informatie over vrijwilligerswerk op het gebied van behoud en beheer kun je contact opnemen met ons Hoofd Collecties Robert Anraad.