Handen uit de mouwen!

In het Maritiem Museum werkt een team van vierenzestig trotse medewerkers en honderdzestig vrijwilligers. Met elkaar zorgen we ervoor dat onze bezoeker een onvergetelijke dag beleeft. Werken bij het Maritiem Museum betekent werken in een bijzondere en dynamische omgeving waar de bezoeker altijd op de eerste plaats komt. Het betekent ook dat je onderdeel bent van een professionele, maar informele bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief. We zijn regelmatig op zoek naar getalenteerde en enthousiaste mensen voor verschillende functies. 

Vacatures

Vacature vrijwilligers registrator oude drukken
Vacature Vrijwilligers registrator collectie
Vacature vrijwilliger gastvrouw/gastheer

Onze vrijwilligers zijn goud waard!

Het museum wordt ondersteund door een groot team van enthousiaste vrijwilligers. We kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Houd je van schilderen, lassen, smeden, timmeren, ben je technisch en wil je in je vrije tijd graag iets met je handen doen? Weet je veel over de maritieme wereld en vind je het leuk om bezoekers die verhalen te vertellen tijdens rondleidingen over de kades? Of ligt je expertise juist op het gebied van behoud en beheer van collectie en de registratie ervan? In alle gevallen ben je van harte welkom bij het Maritiem Museum Rotterdam.

Voor meer informatie over technisch vrijwilligerswerk op de schepen en kranen kun je contact opnemen met onze vrijwilligerscoördinator Ed van Es. Ons hoofd sector operationeel Tine Hardam kan je meer informatie geven over vrijwilligerswerk als rondleider. Voor informatie over vrijwilligerswerk op het gebied van behoud en beheer kun je contact opnemen met ons Hoofd Collecties Robert Anraad.