13.02.16

Kom deze voorjaarsvakantie naar het Maritiem Museum!

Kinderen leren smeden van een echte smid en kunnen zich verkleden én op de foto als kapitein, matroos, prinses of zeeheld. Stap in onze museumhaven aan boord van gastschip George Stephenson of ontdek de meest bijzondere objecten uit onze collectie in de expo Topstukken. Het museum is tijdens de vakantie ook op maandag open.

Workshop smeden
Altijd al eens willen leren smeden? Op woensdag 24 februari leert smid Bas kinderen alles over de techniek van het smeden en mogen ze zelf aan de slag met het bewerken van metaal.
> Lees meer

Gastschip in onze Museum Haven
Je bent van 20 t/m 28 februari van harte welkom aan boord van gastschip George Stephenson aan de gastensteiger in onze museumhaven. Eigenaar Servaas Strik toont je graag de vertrekken en vele maritieme relikwieën waarmee hij dit schip zelf gebouwd en uitgerust heeft.
> Lees meer

Selfies maken
Laat je op dinsdag 23 en donderdag 25 februari vereeuwigen op een foto als kapitein van een cruiseschip, als scheepskok of als held op de boeg van je zeilschip op weg naar de gevreesde Kaap Hoorn. De verkleedkist gaat open en de schmink komt uit de kast, jij mag helemaal zelf kiezen wie je wil zijn. Uiteraard krijg je de (polaroid)foto mee naar huis!  
> Lees meer