12.07.21

Het Maritiem Museum bruist deze zomer

Van 17 juli t/m 29 augustus is het Maritiem Museum elke dag tot 20.00 uur open. Het vakantiegevoel bruist door onze museumhaven! Vlaggetjes wapperen, het water klotst tegen de kade, er zijn demonstraties van de smid in de nieuwe werkplaats én je kunt zelf je handen uit de mouwen steken. Wees welkom aan boord van onze schepen of maak een onvergetelijke rondvaart.

Omdat we extra lang open zijn, is het ook op broeierige zomeravonden is het goed toeven op onze kade. Je strandstoel staat al klaar: ontdek maritieme verhalen, met uitzicht op de Rotterdamse skyline. Terwijl jij geniet van een ijskoud drankje, kunnen kleine avonturiers spelen in een “zandsloep”, reuzenbellen blazen met zeepsop of het dek zwabberen om een zeemanstattoo te verdienen. Ze gaan op zoek naar de dieren met een spannende speurtocht en komen er achter of ze stoer genoeg zijn voor het Professor Plons klauterparcours! En natuurlijk sluit je je dagje uit af met een versgeschept ijsje van ijssalon Loeve.

Ontdek het hele programma >

Smid in actie - Maritiem Museum Rotterdam - foto: Marco de Swart