04.07.16

doe je mee?

Deze zomer verleggen wij onze grenzen. We zoeken het hoger op. We verbreden onze horizon. En gaan de uitdaging aan. Doe je mee? Zoek de hoogte op in de vuurtoren. Leer een echte zeemansknoop. Zet voet aan boord van een tallship, vaar met ons mee door de Rotterdamse haven of verbreed je horizon met kanoen, freerunning, smeden of yoga.

Zoek in de museumhaven de hoogte op in de vuurtoren. Bekijk de historische schepen eens van binnen, zoals kustvaarder Zeemeeuw. Volg de routes van ons eten, stap voor het eerst aan boord van een Zeekasteel of ontdek de pleasures van het wonen op het water. Maak een rondvaart langs de highlights van Rotterdam met een van onze historische schepen. Verken het Maritiem District vanaf het water met onze waterbus of doe een reisje terug in de tijd met onze de Locomotor. Verbreed pas echt je horizon tijdens workshops freerunning, smeden, knopen of yoga. Kids varen zelf met Kids Marina en noteren hun overwonnen uitdagingen in een eigen paspoort met daarin een persoonlijke pasfoto. 

Deel jouw ervaring op social media met #grensverlegd en maak kans op 4 entreetickets! 

Loungen op het water

Daarna is het tijd voor ontspanning, met een ijsje op het terras of loungen op het drijvend ponton in de museumhaven met uitzicht op de plek waar de Rotterdamse haven ooit begon!