Midden in het bruisende Maritiem District van Rotterdam ligt het Maritiem Museum Rotterdam. Wij vertellen het verhaal van de maritieme wereld van heden, verleden én toekomst en willen onze bezoekers ontwikkeling bieden, inspiratie en vooral een onvergetelijke en plezierige dag. Het museum beheert een omvangrijke, unieke collectie van internationaal topniveau. Wij profileren ons in binnen- en buitenland, mede door een gevarieerde en afwisselende programmering van tentoonstellingen, lezingen, evenementen en activiteiten in onze museumhaven, als een ontmoetingsplaats voor jong en oud.

Het Maritiem Museum is een echt dagje uit. Een optimale bezoekersbeleving staat hierbij centraal. De aankomende jaren zetten wij in op het versterken hiervan. Wij zijn volop in beweging en breiden onze activiteiten uit door de horeca in eigen beheer te gaan organiseren.

Wij zijn op zoek naar een Publieksmedewerker keuken (32-36 uur)

Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel van een volledig nieuw horeca team. Samen met je collega’s behoor je tot de grondleggers van onze nieuwe museumhoreca. Als ambassadeur van ons museum draag je bij aan de culinaire beleving van onze gasten in ons museumcafé, onze zalen en gedurende evenementen. Je zorgt ervoor dat onze gasten kunnen genieten van onder andere heerlijk gebak, lichte lunches, broodjes en snacks. Je maakt kennis met alle aspecten van de horeca en samen met je collega’s vorm je een hecht team en zorg je voor een prettige werksfeer. Tevens ben je flexibel inzetbaar tijdens evenementen (o.a. recepties, diners, borrels, lezingen) in ons museum

Herken je jezelf?

Wij zoeken jonge en talentvolle mensen die na verloop van tijd in staat zijn om zelfstandig onze horeca te draaien. Ervaring is geen pré, maar jij ziet het wel als uitdaging om met het team alle verwachtingen te overstijgen en je hebt passie voor het vak en enthousiasme voor het werken met en voor mensen.

Wat neem je mee?

• Je bent een energieke, stressbestendige collega met liefde voor de horeca en specifiek voor het koks-vak;
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Beheersing van andere vreemde talen is een pre;
• Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Rotterdam
• Je hebt goede communicatieve vaardigheden, bent sociaal intelligent en begrijpt de omgeving waarin je werkt (organisatiesensitiviteit);
• Je bent ook in de weekenden en op feestdagen (volgens rooster) beschikbaar.

Wat bieden wij?

Een uitdagende, gevarieerde en zelfstandige functie in een inspirerende, informele omgeving met fijne teamgenoten. Er wordt een inwerktraject voor je samengesteld en je krijgt een persoonlijke buddy om je wegwijs te maken in de organisatie. Wij dagen je uit jezelf te ontwikkelen en stellen je in de gelegenheid cursussen en trainingen te volgen. Zo krijg je kans bij te dragen aan het succes van een creatieve culturele organisatie, die hard aan zijn toekomst bouwt en volop in ontwikkeling is. Een marktconform salaris op basis van de Museum CAO, inclusief een eindejaarsuitkering.

Ben jij de medewerker die wij zoeken?

Stuur dan je motivatiebrief met CV naar werkenbij@maritiemmuseum.nl. Voor vragen over de vacature kun je bellen met Arnold Euler (010 4029289). Hij is bereikbaar op maandag tot en met donderdag. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Jeanette Freriks (HR adviseur) op telefoonnummer 010 4029250. Zij is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.