Doe je sloof voor, begin de dag met een lach en maak als Publieksmedewerker bediening van het bezoek van onze gasten aan het museum een bijzondere beleving. Neem samen met het Horecateam het roer in handen en reis door woelig vaarwater in het gloednieuwe museumcafé van het Maritiem Museum.

Het Maritiem Museum Rotterdam is per direct op zoek naar:

Publieksmedewerker bediening (32-36 uur)

In een flexibele en dynamische omgeving ben jij dé ambassadeur van een 5 sterren gastvrijheid! Met het 6-koppige horecateam leg je in het museumcafé, de zalen en gedurende evenementen de gasten in de watten. Daarbij is voor jou de volgende rol weggelegd:

• Warme ontvangst van gasten, bedienen en het adviseren van onze kaart.
• Verkopen van dranken en allerlei gerechten.
• Nemen van verantwoordelijkheid bij diverse banqueting activiteiten. Denk aan borrels, evenementen, diners (tot 50 gasten). Meer gasten? Dan schakel je catering bij.
• Ontvangst van groepen.
• Verlenen van gastgerichte service op hoog niveau. Zo zorg je voor tevreden bezoekers.
• Klaarzetten van vergaderzalen.
• Zelfstandig het museumcafé openen en sluiten.

De deuren van het museumcafé zijn op dinsdag tot en met zaterdag open tussen 10.00 en 17.00 uur. Op zondag is het museumcafé geopend van 11.00 tot 17.00 uur.
Bij partijen en banqueting wordt daar natuurlijk van afgeweken, zoals tijdens de (minimaal) 2 avondpartijen per maand.
Tijdens schoolvakanties en op feestdagen is het museumcafé ook op maandag geopend

Het Maritiem Museum: jouw nieuwe werkgever?

Middenin het bruisende Maritiem District van Rotterdam staat het Maritiem Museum Rotterdam. In het museum komt het verhaal van de maritieme wereld tot leven. In zowel het heden, als het verleden en de toekomst. Lezingen, evenementen en activiteiten in de museumhaven maken de beleving compleet voor de circa 130.000 bezoekers per jaar.

In het Maritiem Museum werkt een team van 70 trotse medewerkers en 170 vrijwilligers. Samen zorgen zij in de eerste plaats dat de bezoekers een onvergetelijke dag beleven. Ook staat het team voor samenwerken en dit gebeurt in een professionele setting met volop ruimte om jezelf te kunnen zijn. Eigen initiatieven? Kom maar op!

Deze vacature bij het Maritiem Museum biedt (o.a.):

• Bruto maandsalaris tot € 2.542,00 op basis van een 36-urige werkweek.
• Pensioenregeling via Pensioenfonds ABP.
• 27 vrije dagen op basis van een 36-urige werkweek.
• Eindejaarsuitkering.
• Mogelijkheid om cursussen en trainingen te volgen. De mogelijkheden zijn grenzeloos.

Maritiem Museum Rotterdam: jouw nieuwe werkplek?

Op steenworp afstand van de Erasmusbrug, aan het water bij een zijhaven van de nieuwe Maas vind je het Maritiem Museum in Rotterdam. Te herkennen aan de vuurtoren. Een prachtige werklocatie die goed bereikbaar is als je de metro pakt; het museum ligt pal naast metrostation Beurs. De auto kan je beter thuis laten. Kortom: een mooie plek om te werken zeker als je een Rotterdammer bent. Kom je uit nabijgelegen steden als Den Haag, Gouda, Delft of Dordrecht? Dan is je reistijd met het ov zo’n half uurtje.

Wij hechten veel belang aan gelijkwaardigheid en diversiteit. Je gender, etniciteit, afkomst en of je wel of geen beperking hebt, maakt niet uit voor je kansen. Wij willen een museum zijn met oog voor de mens en de verschillen in de samenleving, een plek waar iedereen welkom is en zichzelf kan zijn.

De ideale Publieksmedewerker bediening voor deze vacature brengt mee:
• een out-going en gedreven persoonlijkheid.
• ervaring in de bediening.
• goede communicatieve vaardigheden, in zowel het Nederlands als het Engels.
• flexibele instelling. Duh, werken in de weekenden en op feestdagen hoort bij het vak.

Ben jij de medewerker die wij zoeken?

Stuur dan je motivatiebrief, of video met CV naar werkenbij@maritiemmuseum.nl. Voor vragen over de vacature kun je bellen met Arnold Euler, 06 82633888. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Jeanette Freriks (HR adviseur) op telefoonnummer 010 4029250. Zij is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.