Gezocht: Ploegleider Museumhaven

Midden in het bruisende Maritiem District van Rotterdam ligt het Maritiem Museum Rotterdam. Wij maken een breed publiek bewust van de invloed van de maritieme wereld in het heden, verleden én toekomst. Het Maritiem Museum beheert een omvangrijke, unieke collectie van internationaal topniveau en profileren ons in binnen- en buitenland, mede door een gevarieerde en afwisselende programmering van tentoonstellingen, activiteiten en onze historische museumhaven als een ontmoetingsplaats voor jong & oud.

Wij zijn per direct op zoek naar:

Ploegleider museumhaven m/v

gemiddeld 32 uur per week
Werkdagen dinsdag tot en met zondag volgens rooster

Functie-inhoud:

Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst en begeleiding van schoolgroepen, zakelijke groepen en zakelijke bijeenkomsten. Je bereidt deze bijeenkomsten ook voor. Je houdt toezicht in de museumhaven en zorgt voor de veiligheid. Daarnaast ben je, (mede) verantwoordelijk voor de werving & selectie en dagelijkse aansturing van publieksvrijwilligers.

Functie-eisen:

Wij zijn op zoek naar klantvriendelijke kandidaten met een hands-on-mentaliteit.

Daarnaast zorg je voor een goede werksfeer en je bent een voorbeeld voor de anderen. Je bent een echte teamplayer, in staat anderen te motiveren en communicatief sterk (Nederlands en Engels). Daarbij is maritieme technische kennis een vereiste. Je hebt aantoonbare ervaring met het werken, begeleiden en aansturen van vrijwilligers. Je beheerst Microsoft Office. Voor deze functie zoeken wij iemand op minimaal MBO niveau.

Salariëring:

Het salaris bedraagt maximaal € 2.425,-- bruto per maand (schaal 4) op basis van 36 uur per week. De inschaling is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Ben jij de ploegleider die wij zoeken?

Stuur dan je sollicitatie per mail (met CV) vóór 21 november naar de afdeling P&O van het Maritiem Museum Rotterdam: werkenbij@maritiemmuseum.nl

Acquisitie naar deze vacature wordt niet op prijs gesteld.