Kids Marina is van 21 juli t/m 23 augustus te gast in onze museumhaven!

Kinderen beleven hoe het is om de held van de haven te zijn en besturen zelf een stoere politieboot, brandweerboot of een high tech containerschip. Aan de hand van een havenspeurtocht op het water speuren ze naar Professor Plons en zijn vrienden die op het water te vinden zijn.

Combineer je museumbezoek voordelig met een rondvaart met Kids Marina

Wegens succes verlengd!

Volwassenen 11,00 euro (minimaal 1 volwassene per bootje)
Kinderen 4 t/m 15 jaar 7,50 euro
Kinderen onder de 4 kunnen gratis meevaren

Heb je een Museumkaart of Rotterdampas? Dan krijg je, op vertoon van je pas aan de balie, gratis entree voor het museum, en kun je een los kaartje voor Kids Marina kopen voor 5,00 euro per persoon (4 jaar en ouder) aan de balie of op de steiger. Kortingspassen zijn niet geldig voor het varen met Kids Marina in de museumhaven. Vol=Vol!

Opstapplaats: Maritiem Museum Haven
Data: 21 juli t/m 23 augustus (m.u.v. 15 augustus. 16 augustus vanaf 13.00 uur)
Vaartijd: 20 minuten
Tijden: maandag t/m zaterdag 10.30-17.00 uur en zondag 11.30-17.00 uur
Meer weten over Kids Marina? Zie Kidsmarina.nl
Bij heel slecht weer is Kids Marina gesloten. Controleer voor de zekerheid altijd even de facebookpagina van Kids Marina.