Dineren tussen de topstukken

Rotterdammers staan bekend als trots, maar tegelijkertijd bescheiden. Met de tentoonstelling Topstukken (deck 1) schudden wij de Rotterdamse bescheidenheid van ons af. In een stijlvolle donkere museale opstelling worden vijfentwintig topstukken uit onze eeuwenoude collectie als pareltjes gepresenteerd. Je krijgt hiermee het gevoel dat je je in de schatkamer van het Maritiem Museum bevindt. Dit geeft een extra dimensie aan een bijzonder zakelijk diner of een intieme afscheidsborrel. Heb jij ooit een borrel gedronken naast het oudste scheepsmodel van Europa of een zakelijke deal gesloten onder een zeekaart van de wereldberoemde cartograaf Bleau?

Wanneer: te boeken buiten openingstijden: 17:00 - 23:00u / op maandagen (muv de schoolvakanties)