31.10.18

Sla op zondag 18 november je slag met unieke decorstukken

Het museum verkoopt overbodige tentoonstellingsrekwisieten en maritieme boeken en tijdschriften. Iedereen is deze dag welkom. Kom je alleen voor de uitverkoop? Dan is de toegang gratis.

Steeds goedkoper

Bezoekers zijn welkom vanaf 11.00 uur. Vroege vogels hebben de meeste keus, maar wie geduld heeft en durft te wachten kan bijzonder voordelig zijn slag slaan. In de loop van de dag zakt namelijk de prijs van de rekwisieten. Want alles moet weg! Dit geldt alleen niet voor de boeken. Deze zijn al zo voordelig geprijsd dat daar geen cent meer van af kan. Dus wil je die éne bijzondere uitgave bemachtigen dan is het wel zaak om op tijd te komen.  

Geillustreerde levensgrote pin-ups uit de expo 'Sex & the Sea' te koop

Dit jaar hebben zijn er bijzondere decorstukken en rekwisieten te koop. Onder anderen zijn er levensgrote met pin-ups beschilderde panelen van de expositie 'Sex & the Sea' te koop. In deze tentoonstelling die samen gemaakt werd met kunstenaars Peter Greenaway en Saskia Boddeke, waarin zeelieden hun intieme verhalen vertelden. Daarnaast zijn er ook unieke wandklokken van Karlsson en modellen van vuurtorens te koop!  Ook voor liefhebbers van maritieme boeken is er een grote kans dat ze deze dag hun slag kunnen slaan.

Opbrengst wordt gebruikt voor restauratie

Het Maritiem Museum presenteert regelmatig nieuwe tentoonstellingen waarbij naast de waardevolle collectieobjecten, ook veel gebruikt gemaakt wordt van decor en rekwisieten.
De opbrengst wordt gebruikt voor restauratie van de collectie.

Voor Vrienden van het Maritiem Museum start de voorverkoop om 10.00 uur.