Persberichten Nederlands


Onderstaande persberichten zijn in september/december verstuurd naar de regionale en nationale pers. Gebruik ze gerust in je eigen communicatie: 

Maritieme media
Nieuwsmedia
Lifestyle/culturele media

Link naar onze kerstvakantieprogrammering die uiteraard volledig in het teken staat van de Offshore Experience:

Kerstvakantieprogrammering

Persberichten Engels 


Onderstaande persberichten zijn in september/december verstuurd naar de internationale pers. Gebruik ze gerust in je eigen communicatie: 

Maritieme media
Nieuwsmedia

Persfoto's


Hoge resolutie persfoto's van de Offshore Experience en het museum in zijn algemeen zijn te downloaden in onze perskamer. 

Persfoto's Offshore Experience
Persfoto'Maritiem Museum Rotterdam
Perskamer algemeen 

commercial


Op STER en social media is de commercial van de Offshore Experience te zien. Delen? Graag!  

Commercial 

social media 


Wij zullen de komende periode regelmatig posts op onze diverse social media kanalen plaatsen over de Offshore Experience of evenementen er omheen. Fijn als jullie deze berichten met je zakelijke/persoonlijke achterban delen of in eigen woorden plaatsen. Vergeet ons niet te taggen @maritiemmuseum. Het Maritiem Museum is actief op:

Facebook
Twitter
Linkedin
Instagram  

Promotionele tekst   

 
Voorbeeld van een korte promotionele tekst over de tentoonstelling:

Ga in de 'Offshore Experience' mee op een uitdagende zoektocht naar energie op zee. Je waant je door de 360 graden filmprojectie en special effects aan boord van een platform op zee en drie kilometer onder water. Ervaar zélf hoe boormeesters, kraanmachinisten, windmolenspecialisten en helikopterpiloten hun uitdagende werk midden op zee weten te klaren. En denk mee over de energiewinning van morgen. De wind op zee is altijd hard en de golven metershoog. Durf jij het aan?

Een uitgebreidere tekst is te vinden op de
Tentoonstellingspagina

Voorbeeld van een korte promotionele tekst voor offshore werknemers:

Ik werk in de offshore. Leg dat maar eens aan je familie en vrienden uit. Neem ze vanaf 17 december mee naar de Offshore Experience in het Maritiem Museum Rotterdam. Jullie wanen je door de 360 graden filmprojectie en special effects aan boord van een platform op zee en drie kilometer onder water. Ervaar zélf hoe boormeesters, kraanmachinisten, windmolenspecialisten en helikopterpiloten hun uitdagende werk midden op zee weten te klaren. En denk mee over de energiewinning van morgen. De wind op zee is altijd hard en de golven metershoog. Wie durft het aan?

Hoge resolutie posters  


Alle partners ontvangen in januari een aantal posters van de Offhore Experience. Wil je voor een speciaal event meerdere posters laten drukken, download de HR-bestanden hieronder:  

A0 posters
A1 posters
A2 posters

Banner 


Wil je een banner van de Offshore Experience plaatsen op je website, laat het ons dan weten via. Wij zorgen voor een banner op maat.