PArtner Offshore Experience 


Helpen bij het buitengaats zoeken naar en ontginnen van energiebronnen. Dat doet Tideway al ruim 20 jaar. Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen, leveren veelzijdige ingenieursdiensten en klaren klussen op tijd én binnen het budget. We hebben wereldwijd furore gemaakt met onze DP-schepen, genoemd naar het dynamisch positioneringssysteem dat koers en positie constant houdt. Aanvankelijk gebruikten we dit alleen bij het storten van stenen op de zeebodem ter bescherming van pijpleidingen en kabels maar tegenwoordig ook voor het graven en opvullen van sleuven, leggen van elektriciteitskabels, het ballasten en ontmantelen van offshoreplatformen, diepzee mijnbouwactiviteiten en het realiseren van voor olie- en gasleidingen.  We engineer, we install, we protect.

We engineer, we install, we protect.

Tideway levert technisch superieur werk. Dit vereist specifieke kennis waarvoor we een beroep kunnen doen op de deskundigheid van onze ingenieurs en op die van het gerenommeerde Belgische waterbouwbedrijf DEME, onze moedermaatschappij. In onze baanbrekende projecten zijn creativiteit en innovatieve kracht onmisbaar. Eigenschappen die wij delen met het Maritiem Museum Rotterdam. Een museum dat niet mag ontbreken in Rotterdam met haar haven. Geen andere natuurlijke locatie illustreert duidelijker waarom Nederland zo’n belangrijk handelsland is. Onze maritieme geschiedenis maakte ons wereldwijd beroemd. Daar moeten we trots op zijn en blijven. Alle reden voor Tideway om het museum te ondersteunen.

Bert Boer, Algemeen directeur Maritiem Museum Rotterdam:
"Tideway geeft het duidelijk aan: trots is een belangrijke beweegreden voor hen om partner van het Maritiem Museum te worden. Met even zoveel trots vernoemen wij onze partners op deze website. Dankzij de partners kunnen wij onze verhalen blijven vertellen en ons erfgoed behouden voor de toekomst".

Foto trots Tideway