Kom jij in ons testteam?


De Offshore Experience is de grootste en spectaculairste tentoonstelling die het Maritiem Museum ooit gemaakt heeft. We willen voor de opening dan ook alles tot in de puntjes getest hebben. Jij kunt deel uitmaken van het testteam dat al drie weken voor de officiele opening een 'sneak preview' krijgt van deze uitdagende expositie waarin je aan boord waant van een platform op zee en tot 3 km onder water. Kom op maandag, woensdag of vrijdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur met je gezin met (klein)kinderen van 8 jaar of ouder, alleen of met vrienden gratis naar de Offshore Experience. 

Je waant je op open zee en 3km onder water

Je gaat als een van de eerste in Nederland op de uitdagende zoektocht naar energie op zee. Je waant je door een 360 graden filmprojectie en special effects aan boord van een platform op zee en tot 3 kilometer onder water. Ervaar zélf hoe kraanmachinisten, windmolenspecialisten en helikopterpiloten hun uitdagende werk op zee weten te klaren. En denk mee over de energiewinning van morgen.  De wind op zee is altijd hard en de golven metershoog. Durf jij het aan? 

Wat wordt er van je verwacht? 

Tijdens je bezoek word je geobserveerd door een aantal museummedewerkers (hoe beweeg je door de tentoonstelling, snap je overal wat de bedoeling is, wat doe je wel, wat doe je niet, etc). Jij merkt daar bijna niks van!  Na je bezoek vragen we je om een korte vragenlijst in te vullen met jouw ervaringen en tips om de tentoonstelling nog beter te maken.    

In het kort: 

Datum: maandag 28 november, woensdag 30 november en vrijdag 2 december
Tijd: tussen 13.00 - 16.00 uur
Voor wie: volwassenen en kinderen (liefst vanaf 8 jaar)
Kosten: gratis toegang tot de Offshore Experience 
Aanmelden: 

Meld je aan voor het testteam van de Offshore Experience door een mail te sturen naar testteam@maritiemmuseum.nl. Vermeld hierbij de volgende gegevens:
- op welke dag jullie komen (maandag, woensdag of vrijdagmiddag)
- met hoeveel personen
- jullie leeftijden 

 Je ontvangt een bevestigingsmail die je op de dag van je bezoek laat zien aan de kassabalie.