Wärtsilä is met meer dan 180 jaar ervaring een toonaangevende organisatie in de maritieme branche. Wereldwijd worden klanten vanaf 200 verschillende locaties geholpen voor het (in)bouwen, onderhouden of repareren van de scheepsinrichting.

Totaaloplossing

Wärtsilä biedt haar klanten een totaaloplossing aan met een compleet productportfolio dat o.a. bestaat uit motoren, propellers, thrusters, switchboards, pumps, scrubbers, seals &bearing, pumps en ballast water systems en volledige ondersteuning van een gespecialiseerd projectteam. Door continu the innoveren en investeren in economisch-duurzame en milieuvriendelijke oplossingen heeft Wärtsilä een belangrijke stempel gedrukt in zowel de geschiedenis als in de huidige inrichting van de maritieme branche. 

Peter Bos, General manager 

“Schiedam is een van de grootste servicelocaties van Wärtsilä. De verbondenheid met het Rotterdamse havengebied is bij iedere medewerker voelbaar. Als wereldspeler vinden wij het dan ook van groot belang om het Maritiem Museum te ondersteunen, omdat het prachtig podium is waar jong en oud kennis kunnen maken met deze veelzijdige branche. Met de kennis van vroeger willen we de huidige generatie inspireren om in de toekomst geschiedenis te gaan schrijven.