ONTVANGSTLOCATIE IN OPEN DEPOT SETTING

In 'De Haven' speelt onze collectie, die zes eeuwen maritieme geschiedenis beslaat en volgens kenners tot de wereldtop behoort, een hoofdrol. Er zijn ruim zeventig modellen van schepen, kranen en baggermolens te zien én ongeveer honderd schilderijen en foto’s. Deze objecten geven een schitterend beeld van de ontwikkelingen van de Rotterdamse haven.

Uw event tussen onze collectie

Uw gasten bevinden zich op deze tentoonstelling midden in het verhaal van de grootste zeehaven van Europa. Laat u inspireren door de mijlpalen uit de geschiedenis zoals de eerste  container of de aanleg van de Nieuwe Waterweg en de Waalhaven, nog steeds de grootste gegraven haven ter wereld. De vele scheepmodellen, foto’s en schilderijen geven een indrukwekkend beeld van de momenten waarop geschiedenis werd geschreven.

Deze tentoonstelling is uitermate geschikt voor:

  • Borrel (70 personen)
  • Sit down diner (48 personen)

Wanneer: te boeken buiten openingstijden: 18:00 - 23:00u / op maandagen (m.u.v. schoolvakanties).

Onze keuken is recht door zee

Van borrel tot seated dinner, wij maken bij het bereiden van uw buffet, geserveerd diner, of walking dinner gebruik van seizoen producten. Dat betekent: lekker vers, duurzaam en vol smaak. Onze medewerkers doen er alles aan om uw ontvangst onvergetelijk te maken. Onze tip: het captains dinner!

Laat u inspireren voor een ontvangst in het museum met onze online brochure >