08.09.22

DINEREN AAN BOORD VAN DE HISTORISCHE SCHEPEN

Het Maritiem Museum verwelkomt De Maaltuin, van 15 september t/m 9 oktober! Dit reizende restaurant opent haar deuren op bijzondere plekken zoals kastelen, paleizen, musea of botanische tuinen. Op ongedwongen wijze maak je kennis met de geschiedenis van deze bijzondere plekken. Door te proeven, te luisteren, te kijken en te voelen ontdek je de verhalen die verborgen gaan op deze unieke locaties.

De Maaltuin meert aan op de plek waar de Rotterdamse haven ooit begon. Van 15 september t/m 9 oktober ervaar je de Maritiem Museum Haven op een nieuwe manier: wandel mee langs historische schepen en kranen en schuif aan op het dek of ín een van de schepen! Geniet van een 5-gangen diner, waarbij elke gang zijn eigen verhaal vertelt. Tijdens een heerlijke culinaire avond beleef je de maritieme geschiedenis, daar waar Rotterdamse haven ooit ontstond!

Meer weten? Klik hier en bekijk onze activiteitenpagina over dit evenement!

Of boek direct je tickets via De Maaltuin >

Maaltuin in het Martiem Museum