22.01.20

Museumnacht010 2020

De kaartverkoop voor Museumnacht010 2020 is van start gegaan. In één nacht ontdekken wat Rotterdam aan kunst en cultuur te bieden heeft? Ruim veertig Rotterdamse musea en culturele instellingen openen op zaterdag 7 maart tijdens een uniek feestje hun deuren van 20:00 tot 01:00 uur. Zie in een avond de mooiste tentoonstellingen, unieke collecties, te gekke projecten en bizarre performances!

We gaan  op een maritiem avontuur: van Titanic tot container

Ga je deze avond, in het Maritiem Museum, mee op een maritieme tijdreis door de eeuwen heen? Van het bruisende vooroorlogse nachtleven op de Schiedamse dijk tot de keiharde wereld van de hedendaagse drugshandel in de Rotterdamse haven. Stap aan boord van de Titanic, dans en zing voordat het laatste uur geslagen is. Ontmoet je medereizigers en vertel je mooiste of je meest gewaagde reisverhaal. Ooit iets verbodens meegenomen op je reis? Ontdek in de lezing, van een ervaringsdeskundige, welke kleding en gewoontes wijzen op drugshandel. Geheimhouding verplicht! Of luister naar de verhalen van jongeren, die tijdens hun spannende zeilreizen op de oceanen op zoek gaan naar oplossingen voor de ‘plastic soep’: het grootste zeemonster op aarde. Ga op reis in al onze tentoonstellingen: stap aan boord van een platform midden op zee, ga mee op een rondvaart door de Rotterdamse haven met de SPIDO, vind je ultieme maritieme topstuk en ontdek of zeemeerminnen en het monster van Loch Ness echt bestaan. Ga mee op avontuur in het Maritiem Museum!

Hier vind je het hele avondprogramma van het Maritiem Museum 

Koop nu je kaartje !

Museumnacht010 is op zaterdagavond 7 maart van 20:00 - 1:00u.
De kaarten zijn online te koop en kosten: Regulier tarief volwassenen €17,50 en kinderen t/m 12 jaar €7,50 en CJP €12,50.
Op 7 maart kun je ook van 10:00-17:00u en 19:30-24:00u bij ons aan de deur een ticket kopen.