18.01.19

Museumnacht010 2019

De kaartverkoop voor Museumnacht010 2019 is van van start gegaan. In één nacht ontdekken wat Rotterdam aan kunst en cultuur te bieden heeft? Ruim veertig Rotterdamse musea en culturele instellingen openen op zaterdag 2 maart tijdens een uniek feestje hun deuren van 20:00 tot 01:00 uur. Zie in een avond de mooiste tentoonstellingen, unieke collecties, te gekke projecten en bizarre performances!

Onder de oppervlakte

De keiharde wereld van de drugshandel in de Rotterdamse haven stelt ook jou deze Museumnacht bij het Maritiem Museum voor onmogelijke dilemma’s. Zorg dat je de codes van de onderwereld kent, want een Mojito of een onschuldig dansje op de Latin beats van onze huis DJ, kunnen je zomaar in de problemen brengen. Ga jij de confrontatie aan in de expo ‘Dealen met Drugs’? Of duik je liever onder in de wereld van de ‘Offshore Experience’? Uitdagend werk, midden op zee, waar het altijd waait en de golven metershoog zijn. Durf jij het aan?

Een greep uit onze programma 

Bij het Maritiem Museum is er deze avond van alles te doen. Je kan niet alleen genieten van onze tentoonstellingen maar je wordt letterlijk en figuurlijk op de proef gesteld. Leer in onze workshop de geheime taal van de straat. De Rotterdamse brigadier Bart Veelers en inspecteur Marco den Dunnen (mede-oprichter van de Heilige Boontjes) geven een zeldzaam inkijkje in de Rotterdamse onderwereld. Geheimhouding verplicht!

Onder invloed

Go with the flow’ en maak kunst onder invloed tijdens een herzenprikkeldende sessie in onze kunstkamers. 

Ben jij de detective of...?

Deze avond kun je ons zelfs helpen om een crimineel netwerk op te rollen. Hoe steekt de organisatie van dit netwerk in elkaar en welke rol speel jij eigenlijk zelf? Help ons deze avond om de bende op te rollen, want wie weet is je buurman er ook wel bij betrokken...

Koop je kaartje nu!

Museumnacht is op zaterdagavond 2 maart van 20:00 - 1:00u.
De kaarten zijn online te koop en kosten: Regulier tarief volwassenen €17,50 en kinderen t/m 12 jaar €7,50. CJP €12,50 en vanaf 1 februari Rotterdampashouders €8,75.
Op 2 maart kun je ook van 10:00-17:00u en 19:30-24:00u bij ons aan de deur een ticket kopen.