Wat een Spetter ben jij!

Speelt je kind graag bij Professor Plons? Maak hem of haar dan gratis lid van Professor Plons' Spetterclub voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Via digitale Flessenpost houdt de professor Spetters regelmatig op de hoogte van zijn avonturen en activiteiten in het museum én ze krijgen een vriendenboekje. Daarmee leren ze de professor en zijn vrienden nog beter leren kennen en er is natuurlijk ruimte voor eigen vriendjes. 

Eigen Spetterclubpas

Met hun eigen Spetterclubpas genieten Spetters van leuke voordelen bij het Maritiem Museum of bij collega’s in de stad. Zo hebben Spetters altijd 15% korting in de museumwinkel en krijgen ze op vertoon van hun pas een gratis limonade in ons museumcafe. Daarnaast staan er in de Flessenpost steeds wisselende acties, zoals een winactie voor een gratis vaartocht met een museumschip, uitnodigingen voor evenement in het museum of korting bij diverse kindervoorstellingen bij theaters in Rotterdam. Ook vragen we onze Spetters regelmatig of ze mee willen denken over nieuwe tentoonstellingen.

Inschrijven

Inschrijven voor Professor Plons’ Spetterclub is gratis en kan eenvoudig op de tentoonstelling Professor Plons in het museum.