PArtner Offshore Experience 


Hoogwaardige staalconstructies ontwerpen, leveren en monteren voor unieke en uitdagende projecten in de offshore windindustrie, olie- en gasindustrie op zee en de weg- en waterbouw. Dat is de specialiteit van Smulders. Wij zijn een solide partner met ruim 50 jaar ervaring. Van een Brabantse pionier groeiden we uit tot een dominante marktleider in de offshore windmarkt met een uitgebreide deskundigheid op het vlak van design, bouw en productie van funderingen voor offshore windmolens en -hoogspanningsstations. Onze passie voor staal delen we met bijna 900 werknemers verspreid over vier vestigingen in de Benelux en Polen. Onze drijfveer: wensen van klanten realiseren.

Innovatiepartners

Hernieuwbare energie is niet meer weg te denken in deze wereld. Ook Smulders draagt maar wat graag bij aan het gebruik van onuitputtelijke natuurlijke bronnen zoals wind. Wij begonnen twintig jaar geleden al met het maken van stalen torens voor windturbines op land. Onder aanmoediging van turbineleveranciers startten we tien jaar later met de constructie van stalen funderingen voor windmolenparken op zee. Daarom vonden we dat we niet mochten ontbreken als partner bij de “Offshore Experience”. Wij hopen, samen met de andere partners, bezoekers op een educatieve manier te kunnen informeren over de ontwikkelingen in de offshorewereld.

Bert Boer, Algemeen directeur Maritiem Museum Rotterdam:
"De offshore sector kenmerkt zich door verbindingen en diversiteit. Verbindingen tussen verschillende bedrijven en sectoren. Diversiteit door verrassende projecten. Onze partner Smulders heeft al deze kenmerken in zich. Zij werken al jaren in de offshore industrie, maar bouwden bijvoorbeeld ook het Centraal Station in Rotterdam. Ook het Maritiem Museum wil een dergelijke verbindende rol spelen door samenwerking met onze partners. Onze diversiteit uit zich in onze tentoonstellingen en onze projecten".

Smulders beeld trots op