PArtner Offshore Experience 


Het wereldwijd transporteren, installeren en verwijderen van constructies voor de offshore wind-, olie- en gasindustrie. Dat is de specialiteit van Seaway Heavy Lifting (SHL), een Nederlands bedrijf met een voor zichzelf sprekende naam die we al ruim 25 jaar eer aan doen. Onze kraanschepen Oleg Strashnov en Stanislav Yudin klaren iedere maritieme hijsklus. Zoals de installatie  van windturbinefunderingen, platforms, transformatiestations en  substations. Onze werkzaamheden beperken zich niet uitsluitend tot het transport en de installatie maar ook de constructie, inkoop en fabricage  is deel van de scope van sommige contracten. We hebben inmiddels ruime ervaring in de windenergiesector maar kunnen ook bogen op een jarenlange staat van dienst als betrouwbare partner bij de traditionele energiewinning op zee. 

Trots

De offshore-industrie is al decennialang een topsector vol hightech en met een hands on-mentaliteit. Ons nationale visitekaartje als het gaat om innovatie, lef en ondernemingszin. Wereldwijd toonaangevend in oplossingen die anderen niet zien of niet aandurven. SHL vindt het belangrijk dat Nederlandse bedrijven laten zien waar een klein land groot in is. Daarom zijn we trotse partner van de Offshore Experience en van het Maritiem Museum Rotterdam. Net als wij midden in de samenleving, open voor samenwerking en met een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen.

Bert Boer, Algemeen directeur Maritiem Museum Rotterdam:
"In de Offshore Experience spelen veel van onze partners ook letterlijk een prominente rol. Seaway Heavy Lifting schonk ons een model van de Oleg Strashnov. Het model wordt opgenomen in de collectie en krijgt een mooie plek in de tentoonstelling".

Seayway Heavy Lifting