27.06.22

DOGPARADE 010 TE GAST

Op zaterdag 9 juli om 14:00u wordt de zomervakantie feestelijk afgetrapt met een heuse Scheepshondenparade, wanneer Dogparade 010 te gast is in de Maritiem Museum Haven. Het wordt een vrolijke optocht van honden en hun baasjes langs de historische schepen en kranen van het museum. De parade wordt afgesloten met de Dogparade 010 verkiezing van de leukste maritieme hond/baasje duo's een Ketelbinkie photoshoot en een snack in het hondenrestaurant Hond-In-De-Pot. Heb jij geen eigen hondje? Dan kan je toch nog op de foto met de vriend van Professor Plons: Dobber de scheepshond.

Awards

In de museumhaven zit een vakkundige jury klaar om de honden alvast goed te bekijken en te jureren. Er zijn een aantal prijzen te winnen. Niet alleen is er de jury award, maar ook de publiekslieveling maakt kans op een bokaal.

Photoshoot

Na de uitreiking van de prijzen kunnen de honden zich te goed doen aan allerlei lekkere hondenhapjes. En is er een photoshoot door Máxima fotograaf Robin Utrecht die de de onafscheidelijke duo’s vastlegt in een speciaal maritiem ingerichte set. Uit de verkleedkist van het museum kunnen ook de mooiste zeemans outfits geplukt worden. Presentatie van de middag is in handen van fervent hondenliefhebber Jet Sol. Lees meer over de Scheepshondenparade >