PArtner Offshore Experience 


Onderwater robotsystemen. Daar draait het om bij Saab Seaeye. Van kleine producent van op afstand bestuurbare onderwatervoertuigen voor de olie- en gasindustrie zijn we in dertig jaar uitgegroeid tot wereldleider. Onze systemen zijn slimmer, krachtiger en compacter dan andere, gaan dieper en verder maar kosten minder. Tachtig procent wordt dan ook geëxporteerd. Onze baanbrekende innovaties, betrouwbare technologie en uitmuntende service zijn een begrip in de offshore-wereld, waterkrachtindustrie, maritieme wetenschap, aquacultuur, mijnbouw op de zeebodem en defensie. Aangezien zeeën twee derde van het aardoppervlak beslaan, ligt de toekomst in het creëren van slimme technologie voor lastige precisieklussen in deze extreme omgeving.       

Technologie in the picture

Ontdekken hoe je met behulp van technologie de meest vijandige omgeving op aarde kunt bedwingen, is een leerzame en waardevolle ervaring. Het vergroten van kennis over bedrijfstechnologie die wordt ingezet om zeeën op verantwoorde wijze te benutten als hulpbron voor de mens, is een waardig streven. Dat verklaart waarom wij de gelegenheid om partner te zijn van de “Offshore Experience” met beide handen aangrijpen. Want door het belichten van de rol van technologie kun je laten zien hoe belangrijk een creatieve toepassing ervan is voor het bedenken van oplossingen voor ingewikkelde en veeleisende uitdagingen bij offshore-activiteiten.

Bert Boer, Algemeen directeur Maritiem Museum Rotterdam:
‘Sommige contacten hebben een lange aanlooptijd, bij anderen is de deal erg snel gesloten.  Een concrete vraag voor een model van een ROV op vrijdagmiddag leidde 3 dagen later tot de toezegging van de schenking van een custom made model . Noem het een soort van ‘liefde op het eerste gezicht".

Saab Seaeye bedrijf