Partner Offshore Experience 


Complexe maritieme projecten helpen realiseren. Van zeeoppervlak tot oceaanbodem en onder de meest uitdagende omstandigheden. Dat is de kracht van Royal IHC. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden innovatieve apparatuur en geïntegreerde, efficiënte schepen voor maritieme dienstverleners in de natte mijnbouw, de offshore- en baggersector. Dankzij onze decennialange ervaring hebben wij diepgaande kennis en expertise op het gebied van engineering en productie van high-performance geïntegreerde schepen en apparatuur en het verlenen van duurzame services. Technologische innovatie – wij investeren continu in onderzoek & ontwikkeling – vormt de spil in ons streven maatwerk te leveren.

Grensverleggend

Als leverancier van hoogwaardige apparatuur en schepen voor de offshore olie- en gaswinning en duurzame industrie is de Offshore Experience voor Royal IHC het ideale platform om te laten zien wat wij kunnen. De offshore-industrie is een uitdagende maar voor het grote publiek onbekende sector waarin wij - en met ons een keten van bedrijven - vernieuwende producten, diensten en oplossingen aanbieden. Van zeer hoge kwaliteit. Ze zijn het resultaat van hoogtechnologische kennis en vakmanschap zoals lassen en metaalbewerking. Samen met het Maritiem Museum Rotterdam willen wij deze grootse, veelzijdige wereld ontsluiten voor een breed publiek. 

Bert Boer, Algemeen directeur Maritiem Museum Rotterdam:
"In 2014 kondigden we vol trots onze samenwerking aan met Royal IHC bij de opening van de tentoonstelling Hollandse Maritieme Hightech. Een expositie geheel gewijd aan het jubileum van dit bijzondere bedrijf. Inmiddels is deze samenwerking uitgebreid op meerdere vlakken. Ook bij de Offshore Experience waren zij als een van de eerste van de partij. Partners beperken hun steun niet tot een project, maar helpen ons meerdere manieren. En daarmee zijn wij natuurlijk heel blij".

Allseas bedrijfsfoto