28.06.18

deze zondag TE GAST IN DE MARITIEM MUSEUM HAVEN

Tijdens het Rotterdam Water Weekend op zondag 1 juli kun je een duik nemen in de Rotte, de stadshavens van het Maritiem District ontdekken met rondvaarten, kun je rondleidingen volgen of genieten van een BBQ met muzikale optredens op het water bij H2otel. En bij het Ibis Hotel kun je meedoen aan een gratis wijnproeverij.

13:00 - 14:00u City Swim

Zwemmers kunnen meedoen aan een zwemtocht door het Maritiem District met als doel zoveel mogelijk geld bij elkaar te halen voor de Daniel den Hoed Stichting. Of moedig de zwemmers aan vanaf hét toeschouwersdek van het H2otel of op de Drijvende Trappen in de museumhaven! Schrijf je in en doe mee!

19:30u - 21:30u Maritiem Concert Sinfonia Rotterdam

De dag wordt afgesloten een avondconcert door Sinfonia Rotterdam onder leiding van dirigent Conrad van Alphen met een gastoptreden van Jazz-trompettist Eric Vloeimans. Neem plaats op de drijvende trappen aan de kop van de Leuvehaven.

Kijk voor het uitgebreide programma op www.rotterdamwaterweekend.nl