Voor het onderwijs heeft het Maritiem Museum gereduceerde tarieven en speciale boekingsvoorwaarden


> Reserveren van een schoolprogramma is noodzakelijk en kan tot 2 weken voorafgaande aan het museumbezoek, anders kunnen we deze helaas niet in behandeling nemen.
> Een gemaakte reservering kan tot 7 dagen voor het museumbezoek gewijzigd of geannuleerd worden (uitgezonderd boeking via Cultuurkaart weborder). Daarna brengen we u het volledige bedrag conform reservering in rekening. In geval van verhindering door Corona kan tot 3 werkdagen voor het museumbezoek de bezoekdatum kosteloos verzet worden.
> Betaling van uw schoolbezoek geschiedt per factuur;
> Heeft u tijdens uw museumbezoek meer leerlingen bij u dan waar u voor gereserveerd heeft? Dan dient u hiervoor bij aankomst in het museum voor het geldende tarief per leerling aan onze balie te betalen. U kunt cash of met pin betalen;
> Minimaal 20 leerlingen om voor groepstarief voor studenten MBO/HBO/Universiteit in aanmerking te komen;
> Maximale capaciteit van onze schoolprogramma’s is 30 leerlingen, behalve als dit anders staat aangegeven op de website;
> Wij brengen minimaal 20 leerlingen in rekening - behalve voor het speciaal onderwijs;
> Wij vinden het belangrijk dat er voldoende begeleiders zijn, daarom bieden we maximaal 8 begeleiders per groep gratis entree. Begeleiders blijven bij hun groep en zijn verantwoordelijk voor hun leerlingen. Wilt u meer begeleiders meenemen? Dan betalen zij ons reguliere entreetarief, te voldoen aan de kassabalie; Let op, dit is niet van toepassing voor de Maritiem Museum onderwijs rondleiding.
> Scholen en kinderdagverblijven bezoeken het museum buiten de weekenden en de schoolvakanties van regio's midden en zuid.
> Onderwijsprogramma’s zijn niet gratis met een Museumkaart, Rotterdampas of andere kortingspas.