31.10.16

Wie redt pakjesavond?


In de kinder-doe-tentoonstelling Professor Plons gaan kinderen van 4 tot 10 jaar op avontuur in de haven van de professor en zijn vrienden Kapitein Kurk, Sai-Ling, Mecha Mo en Dobber en maken spelenderwijs kennis met de maritieme wereld. Van 12 november tot en met 4 december is het een groot feest in de kinder-doe-tentoonstelling Professor Plons. Er klinkt 'Zie ginds komt de stoomboot' van de kades en de schepen liggen vol cadeaus die uitgeladen moeten worden. De Sint heeft echter een groot probleem: de inpakpieten zijn vier chocoladeletters kwijt die zich in een van de containers in de haven bevinden. Maar welke? Kinderen mogen zich verkleden als Piet en de Sint uit de brand helpen. 

Sint van marsepein 
Op zondag 27 november en 4 december tussen 12.00 en 16.00 uur kunnen kinderen meedoen aan de workshop Sint van marsepein. 
 
Schoen zetten voor Spetters  
Van 12 november tot en met 3 december mogen Spetters hun schoen zetten in de haven van Professor Plons. Sint en Piet vullen de schoentjes met een cadeautje. Nog geen Spetter? Schrijf je nu gratis in!
 
Pakjesboot 12 (bekend van TV)
Laat je rondleiden over de stoomboot van de Sint (bekend van TV). Kijk in de kombuis waar Piet de pepernoten bakt, vind het pakjesruim en ontmoet Sint en Piet. Koop vooraf tickets op pakjesboot.nl of op de dag zelf bij de balie. 

Voorlezen
Kinderen kunnen op 30 november en 3 en 4 december neerstrijken om te luisteren naar het avontuur waarin Professor Plons Sinterklaas helpt.