Het is een feest om je kinderfeestje bij ons te vieren!

Kinderen tussen 4 en 9 jaar oud kunnen hun kinderfeestje met Professor Plons en zijn vrienden in het museum vieren. De jarige ontvangt een reiskoffertje met alle informatie over het feestje en allerlei verrassingen! De kinderen duiken in de wereld van de Rotterdamse haven in de kinder-doe-tentoonstelling 'Professor Plons' en in de entreehal staat een speciale verjaardagstafel voor hen klaar met kleurplaten en -potloden.

Mini-verjaardagstaartjes versieren

Daarna versieren de jarige en alle vriendjes en vriendinnetjes om 15.00 uur hun mini-verjaardagstaartjes met allerlei lekkers. Nu nog lekker opeten met een pakje sap erbij en het kinderfeest is compleet! 

Alle info op een rij

> De kinderfeestjes kunnen op woensdag- en vrijdagmiddag gevierd worden van 13.30 tot 16.00 uur (m.u.v. juli en augustus en de herfst-, kerst-, voorjaars- en meivakantie).
> De kosten zijn € 10,00 per kind/begeleider, inclusief entree (niet in combinatie met kortingskaarten), inhoud van het reiskoffertje en voor iedereen een verjaardagstaartje en een pakje sap.
> Graag vooraf reserveren zodat we de komst van de jarige kunnen voorbereiden. Maximaal 10 kinderen en 2 ouders/begeleiders per feestje.
> Het feestje is onbegeleid.

Print je Professor Plons uitnodigingskaartjes

Is de reservering bevestigd? Print dan hier de uitnodigingskaartjes uit! Heel veel plezier gewenst! Laat je ons op Facebook even weten hoe het was?