spelen en ontdekken met professor plons

Kinderen tussen 4 en 9 jaar oud kunnen hun kinderfeestje met Professor Plons vieren. De kinderen duiken in de wereld van de Rotterdamse haven in de kinder-doe-tentoonstelling 'Professor Plons'. De professor en zijn vrienden staan op het punt met hun schepen op wereldreis te vertrekken maar er moet nog veel gebeuren voor vertrek en de kinderen kunnen daar goed bij helpen: schepen laden en lossen, vissen vangen, containers scannen, de reisbestemming bepalen, zeilen hijsen...

Van zoveel ontdekken en actie is het tijd voor lekkers! In ons nieuwe museumcafe staat een vrolijke verjaardagstafel klaar met frietjes, knakworstjes en limonade. Natuurlijk krijgt iedereen een cadeauzakje mee naar huis en het kinderfeest is compleet!

Alle info op een rij

> Kinderfeestjes kunnen op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag gevierd worden van 13.30 tot 16.00 uur (m.u.v. de schoolvakanties regio midden).
> De kosten zijn € 10,00 per kind, inclusief entree (niet in combinatie met kortingskaarten), inclusief een menu van frietjes, knakworstje en limonade voor de kinderen. en een consumptie voor maximaal twee begeleiders en een cadeauzakje voor alle kinderen.
> Reserveren is noodzakelijk en kan tot 2 weken voorafgaande aan het museumbezoek, anders kunnen we deze helaas niet in behandeling nemen.
> Je kunt je reservering kostenloos wijzigen of annuleren.
> Het feestje is onbegeleid.
> De kinder-doe-expo Professor Plons is goedgekeurd door de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK).

Print je Professor Plons uitnodigingskaartjes

Is de reservering bevestigd? Print dan hier de uitnodigingskaartjes uit! Heel veel plezier gewenst! Laat je ons op Facebook even weten hoe het was?

Dit kinderfeestje wordt beoordeeld met een 8,8!