Het is een feest om je kinderfeestje bij ons te vieren!

Kinderen tussen 4 en 9 jaar oud kunnen hun kinderfeestje met Professor Plons en zijn vrienden in het museum vieren. De kinderen duiken in de wereld van de Rotterdamse haven in de kinder-doe-tentoonstelling 'Professor Plons' en in de entreehal staat een speciale verjaardagstafel voor hen klaar met kleurplaten en -potloden. Daarna versieren de jarige en alle vriendjes en vriendinnetjes om 15.00 uur hun mini-verjaardagstaartjes met allerlei lekkers. Nu nog lekker opeten met verse fruitlimonade erbij. Natuurlijk krijgt iedereen een leuke verrassing mee naar huis en het kinderfeest is compleet!

Weer feestjes vanaf begin 2020!

Helaas is het Professor Plons kinderfeestje niet te boeken tot begin 2020, omdat we gaan verbouwen. Wil je alvast voor een later moment reserveren, of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via sales@maritiemmuseum.nl.

Alle info op een rij

> De kinderfeestjes kunnen op woensdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag gevierd worden van 13.30 tot 16.00 uur (m.u.v. de schoolvakanties regio midden).
> De kosten zijn € 10,00 per kind/begeleider, inclusief entree (niet in combinatie met kortingskaarten) en voor iedereen een verjaardagstaartje, een verrassing en een pakje sap.
> Reserveren is noodzakelijk en kan tot 2 weken voorafgaande aan het museumbezoek, anders kunnen we deze helaas niet in behandeling nemen.
> Je kunt je reservering kostenloos wijzigen of annuleren.
> Het feestje is onbegeleid.

Print je Professor Plons uitnodigingskaartjes

Is de reservering bevestigd? Print dan hier de Professor Plons uitnodigingskaartjes uit! Heel veel plezier gewenst! Laat je ons op Facebook even weten hoe het was?

Dit Professor Plons kinderfeestje wordt beoordeeld met een 8,8!

Maritiem Museum Rotterdam - Professor Plons verjaardagsfeestjes - fotografie: Theo de Man