Het Maritiem Museum houdt uitverkoop op Tweede Paasdag

Op 17 april (Tweede Paasdag) om 11.00-17.00 uur houdt het Maritiem Museum uitverkoop. Het museum verkoopt overbodige tentoonstellingsrekwisieten en maritieme boeken en tijdschriften. Iedereen is deze dag welkom en komt men alleen voor de verkoop dan is de toegang gratis.

Steeds goedkoper
Bezoekers zijn welkom vanaf 11.00 uur. Vroege vogels hebben de meeste keus, maar wie geduld heeft en durft te wachten kan bijzonder voordelig zijn slag slaan. In de loop van de dag zakt namelijk de prijs van de rekwisieten. Want alles moet weg!
Dit geldt alleen niet voor de boeken. Deze zijn al zo voordeling geprijsd dat daar geen cent meer van af kan. Dus wil men die éne bijzondere uitgave bemachtigen dan is het wel zaak om op tijd te komen.
 
Artifort banken te koop
Dit jaar hebben zijn er bijzondere decorstukken en rekwisieten te koop. Onder andere zijn er twee Artifort designbanken voor in de tuin en kookboeken van de tentoonstelling ‘De wereld op je bord’. Kleine juweeltjes zijn kroonluchters, stoelen, tafels en etagères gemaakt door de decorontwerpster van Sesamstraat. Ook voor liefhebbers van maritieme boeken is er een grote kans dat ze deze dag hun slag kunnen slaan.

Opbrengst
De opbrengst van de verkoop wordt gebruikt voor restauratie en beheer van de museumcollectie.
Vrienden van het Maritiem Museum hebben de eerste keus en zijn al om 10.00 uur welkom. Daarbij hebben ze het eerste uur een voordeel van 10% op zowel de boeken als de rekwisieten.

De Wereld op je bord