Wanneer zijn we open?

Dinsdag t/m zaterdag 10:00 - 17:00u
Zon- en feestdagen 11:00 - 17:00u
Gesloten op maandag, Nieuwjaarsdag, Koningsdag en 1e Kerstdag

Tijdens de vakantie kan het druk zijn in het museum. Wij adviseren je een e-ticket te kopen (fast lane), om vroeg op de dag te komen en rekening te houden met wachttijden bij onze nieuwe Offshore Experience. Voor een optimale beleving van deze tentoonstelling is het aantal bezoekers op het platform beperkt.  

Let op! Kinder-doe-tentoonstelling Professor Plons is ivm onderhoudswerkzaamheden gesloten van 4 t/m 29 september. 

Tijdens schoolvakanties ook op maandag open

Tijdens schoolvakanties van de regio midden zijn we ook op maandagen open tussen 10:00 - 17:00u. Komende maandagen zijn 16 oktober, 26 februari, 30 april, 7 mei.

Schepen en kranen

Deze zomer zijn er dagelijks wisselende schepen en kranen in de Maritiem Museum Haven open tot 17:00u die je met een entreekaartje van het museum kunt bezoeken. Onze baliemedewerker kan je hierover informeren bij aankomst.

Bibliotheek

Vrijdag 10:00 - 17:00u

Maritiem Museum App

De Maritiem Museum App begeleidt je tijdens je bezoek en geeft extra informatie, beleving, films, animaties én digitale souvenirs. Er zijn twee tours: een rondleiding door de museumhaven en een audiotour door het museumgebouw. Je kunt de app gratis downloaden via de App Store (iPhone) of Google Play Store (Android).