11.03.19

Feestelijke opening Zeemonsters op 31 maart

Op zondag 31 maart nemen zeemonsters het Maritiem Museum over! Dan opent de nieuwe familietentoonstelling Zeemonsters (4+) en jij bent van harte welkom om dit met ons te vieren. Het Maritiem Museum is feestelijk aangekleed, de hele dag zijn er zeemonster-activiteiten voor het hele gezin én er is een optreden van de winnaar van The Voice Kids.

Optreden Yosina - winnaar The Voice Kids

Speciaal voor de opening van Zeemonsters treedt de 12-jarige zangeres Yosina Roemajauw op! Vorig jaar won zij, in het team van Marco Borsato, het populaire tv-programma The Voice Kids. Inmiddels is haar eerste single, 'Leef', verschenen. Yosina is groot fan van animatiefilms zoals 'Vaiana', waarin allemaal zeemonsters voorkomen. Wie weet, zingt ze daar wel een liedje uit.

Familietentoonstelling Zeemonsters - kom als eerste kijken!

Vanaf 31 maart ontdek je in de familietentoonstelling Zeemonsters (vanaf 4 jaar) de werelden van zes waterwezens. Je neemt het monster van Loch Ness onder de loep, ontmoet mega-octopus Kraken, een reuzenkrab en zeemeerminnen. Maar er is ook een grote schildpad die doet alsof hij een eiland is en zelfs de walvis die Jonas opat. Allemaal fantasie? Of zouden ze echt kunnen bestaan?

Bekijk het hele programma >