PArtner Offshore Experience 


Neptune Energy is een onafhankelijke, internationale onderneming die olie en gas produceert. Dat doen we op de Noordzee, in Noord-Afrika en Zuidoost-Azië. In Nederland zijn we de grootste offshore gasproducent en bouwen we verder aan een halve eeuw ervaring. Excellente zorg voor gezondheid, veiligheid en milieu staat bij ons voorop. Daarnaast vinden we ondernemerschap en een integere manier van zakendoen belangrijk. Zo kunnen wij een verantwoorde en vitale bijdrage leveren aan de binnen- en buitenlandse vraag naar energie. Onze medewerkers nemen zowel individueel als in teamverband verantwoordelijkheid voor hun werk. Want alleen samen kunnen we groeien, alleen in partnership kunnen we onze ambities waarmaken.

Belevenis

Altijd al eens willen kijken op een offshore platform in de Noordzee? De Offshore Experience maakt het mogelijk! Ga met ons mee op een ontdekkingsreis en beleef zelf het buitengaats zoeken, vinden en produceren van olie- en gasvelden. We werken in een innovatieve industrie die essentieel is voor de energievoorziening. De meeste mensen hebben geen idee hoe het eraan toegaat op een platform. Daar brengt het Maritiem Museum Rotterdam verandering in. Het slaagt erin de offshore-industrie in beeld te brengen en toegankelijk te maken voor een groot publiek. Met zo’n partij werken wij graag samen.

Bert Boer, Algemeen directeur Maritiem Museum Rotterdam:
"De samenwerking met Neptune Energy is een mooi voorbeeld van hoe twee sectoren die op het eerste oog niet met elkaar te maken hebben, door een tentoonstelling op een heel natuurlijke manier worden verbonden".