Click here for the English version >

speciaal voor buitenlandse scholieren

Speciaal voor scholen van buiten Nederland bieden we onder leiding van een deskundige en enthousiaste rondleider een interactieve rondleiding door het Maritiem Museum Rotterdam in het Nederlands, Engels, Frans of Duits.

Onderwijs rondleiding over de tentoonstellingen (60 min. - € 120,00 voor max. 20 personen inclusief begeleiding)
Op drie verschillende tentoonstellingen, afhankelijk van het interessegebied van de groep, ontdekken uw leerlingen alles over de VOC, de haven van Rotterdam en energiewinning op zee. We nemen hen mee door zes eeuwen maritieme Nederlandse geschiedenis en tonen de enorme impact van de maritieme wereld van vroeger, vandaag en morgen op het dagelijks leven in Nederland.

Eventueel te combineren met een bezoek aan de museumhaven  (60 min. + 30 min. in de museumhaven) - € 150,00 voor max. 20 personen inclusief begeleiding)
In de Maritiem Museum Haven bezoeken leerlingen de vuurtoren waar ze een film bekijken over de haven van Rotterdam en gaan ze aan boord van museumschip Annigje. Deze Hasselteraak is een van de topstukken van het Maritiem Museum. Het schip is meer dan honderd jaar oud.

Ontdek waar Nederlanders wereldwijd bekend om staan!