28.05.21

Ein-de-lijk! De musea mogen op 5 juni weer open voor publiek. Wij zijn er he-le-maal klaar voor en hebben een pracht van een programma voor je klaar staan met de nieuwe tentoonstelling Maritieme Meesterwerken met topstukken uit zes eeuwen maritieme geschiedenis uit onze collectie en die van Museum Boijmans van Beuningen, met een geheel vernieuwde steiger in de museumhaven, met de expo De Haven, Zeemonsters, museumactiviteiten op de kade, rondvaarten door het Maritiem District, museumcafe met terras aan het water...etc. etc. Dus hijs je zeilen en zoet koers naar het Maritiem Museum. 

Boek NU je online tickets, het kan weer! >

 

een programma vol inspiratie, plezier en verrijking

> Nieuw! Maritieme Meesterwerken: Twee unieke kunstcollecties komen heir samen. Leer een tot dusver onbekende, maritieme wereld kennen achter beroemde kunstwerken. Boijmans van Beuningen gaat voor anker in het Maritiem Museum.
> Ga koppie onder in het verhaal van de Rotterdamse haven, aan de hand van tientallen scheepsmodellen uit onze collectie! Een aantal unieke modellen is decennia lang niet te zien geweest en helemaal gerestaureerd, speciaal voor deze expo De Haven.
> Natuurlijk mag een goede kop koffie met versgebakken taart, een lekkere lunch of borrel niet ontbreken. Gooi je anker uit in ons museumcafe, met terras met uitzicht op de museumhaven.
> Onze museumsteiger is geheel vernieuwd. Ontdek onze museumschepen- en kranen, je bent van harte welkom aan boord!
> Bezoek je het museum met (klein)kinderen? Wij hebben onze bezoektips voor je op een rij gezet.
> En om je museumbezoek compleet te maken: De Museumshop! De nieuwe catalogus van Maritieme Meesterwerken is hier te koop.

Veilig en prettig museumbezoek is goed mogelijk

Wij doen er alles aan om jouw museumbezoek prettig en veilig te laten verlopen. Dat is goed mogelijk in ons ruim opgezette museum en museumhaven. We hebben diverse veiligheidsmaatregelen getroffen om een veilig en prettig bezoek te kunnen bieden, voor iedereen.

Lees hier alles over onze veiligheidsmaatregelen >

Lees hier de veelgestelde vragen over online tickets >

Offshore Experience - Maritiem Museum Rotterdam