25.01.22

We zijn weer open!

De musea mogen weer open voor bezoekers! Als Maritiem Museun zijn we er helemaal klaar voor en openen onze deuren voor je vanaf woensdag 26 januari. Hijs dus je zeilen en zet koers naar het Maritiem Museum!

Boek gauw je tickets online! >

 

Welke maritieme wereld ontdek jij?

> Leer een tot dusver onbekende wereld kennen achter beroemde kunstwerken in Maritieme Meesterwerken! Twee unieke kunstcollecties komen samen, want Boijmans van Beuningen gaat voor anker in het Maritiem Museum.
> Ga koppie onder in het verhaal van de Rotterdamse haven, aan de hand van tientallen scheepsmodellen uit onze collectie. Een aantal unieke modellen is decennialang niet te zien geweest en helemaal gerestaureerd, speciaal voor deze expo De Haven.
> Natuurlijk mag een goede kop koffie met versgebakken taart, een lekkere lunch of borrel niet ontbreken. Gooi je anker uit in ons museumcafe, met terras met uitzicht op de museumhaven.
> Bezoek je het museum met (klein)kinderen? Wij hebben onze bezoektips voor je op een rij gezet.
> En om je museumbezoek compleet te maken: onze museumshop!

Veilig en prettig museumbezoek

Wij doen er alles aan om jouw museumbezoek prettig en veilig te laten verlopen. Dat is goed mogelijk in ons ruim opgezette museum en museumhaven. We hebben diverse veiligheidsmaatregelen getroffen om een veilig en prettig bezoek te kunnen bieden, voor iedereen.

Lees hier alles over onze veiligheidsmaatregelen >

Lees hier de veelgestelde vragen over online tickets >

Offshore Experience - Maritiem Museum Rotterdam