23.04.19

Heb jij onze vlogs al gezien?

Begin dit jaar zochten we enthousiaste gezinnen, die wilden vloggen over tentoonstellingen en activiteiten in het Maritiem Museum. Uiteindelijk zijn er, uit de inzendingen, twee families gekozen: de familie van de Zande en de familie Schwarze.

Deze families maakten hun eerste vlogs bij de opening van Zeemonsters. Eén van de filmpjes werd de commercial voor deze expo, die online en op tv te zien was. Ben je benieuwd, wat ze verder hebben beleefd in het Maritiem Museum? Je kunt onze vlogfamilies volgen via ons YouTube-kanaal of op deze webpagina.

De komende tijd zullen de families van de partij zijn bij verschillende evenementen in en rondom het Maritiem Museum. Ze stellen zich graag aan je voor.

Bekijk alle vlogs hier >