ijs, wafels en echt goeie koffie

Nu open!

Prijswinnend ijs, écht goede koffie en versgebakken wafels om van te watertanden. Dat is Loeve, vernoemd naar de oude kreek die hier vroeger stroomde en anno 1598 het prille begin was van de Rotterdamse haven. De nieuwste hotspot in het upcoming Maritiem District. In het paviljoen in de Maritiem Museum Haven kun je vanaf nu genieten van onze nieuwste horecatelg. 

Op deze historische plek proef je nu het prijswinnende ijs van Robin Alting van De IJssalon. Onze baristas bereiden een eerlijke en duurzame kop koffie en warme wafels met verrassende toppings. Genieten dus, met het terras aan het water met uitzicht op de Maritiem Museum Haven.

Voor méér beleving, inspiratie en plezier in de havenstad.
Van het Maritiem Museum ♥

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag 10.00 - 17.00u
Zondag 11.00 - 17.00u
Maandag gesloten

Let op: Een mondkapje is verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar. Voor afhalen is geen Corona QR toegangscheck nodig. Om plaats te nemen in Loeve is wel een Corona QR noodzakelijk voor iedereen vanaf 13 jaar, en een identiteitsbewijs voor iedereen vanaf 14 jaar. 

Waar?

Loeve tref je in het Leuvepaviljoen, tussen de Erasmusbrug en de Coolsingel, Leuvehaven 50 in de Maritiem Museum Haven.

Volg Loeve

Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste smaken, leuke acties en foto's om van de watertanden? Volg Loeve op Instagram en Facebook.