PArtner Offshore Experience 


Een totaalleverancier van industriële automatiseringsprojecten in de offshore sector, machinebouw en procesindustrie én een specialist onder de specialisten. Dat zijn de unieke kenmerken van JB Systems. Wij leveren wereldwijd automatiseringsoplossingen op maat voor technisch complexe processen en machinebesturingen. Daarmee garanderen wij de continuïteit van kostbare installaties. Dankzij onze ruim 20 jaar ervaring in de elektro- en softwaretechniek – waarbij we innovatief zijn door buiten de gebaande paden te treden – en ons 70-koppig ingenieursteam kunnen wij een in elke projectfase een hoge toegevoegde waarde leveren. Advies in de conceptfase, een passende aanbieding in de offertefase en een efficiënte uitvoering van het project. 

Spelontwikkeling

Virtual Reality, gaming en smart industry – verregaande integratie van ict en geavanceerde technologieën in de industriële productieketen – passen we veelvuldig toe bij onze projecten op zee. Als onderdeel van het Rotterdamse Batenburg Techniek richten we ons sterk op de maritieme wereld. Vandaar ook dat JB Systems maar wat graag deelneemt aan de Offshore Experience. Wij hopen dat bezoekers bij het spelen van het kraan-simulatiespel net zo gegrepen worden door de toepassing van technisch vernuft als wij bij het maken ervan. Industriële automatisering – een sector die in rap tempo vernieuwt - speelt immers een steeds belangrijker rol in de offshore wereld.  

Bert Boer, Algemeen directeur Maritiem Museum Rotterdam:
"Enthousiasme werkt aanstekelijk. Dat principe geldt zeker voor onze band met JB systems. Samen ontwikkelen we een spel voor de Offshore Experience. Gebaseerd op de realiteit, maar toegepast voor de bezoeker in het museum".

JB Systems