PArtner mercator Club en Offshore Experience 


Het ontwerpen en fabriceren van zware constructie-installaties voor ’s werelds toonaangevende on- en offshorebedrijven. Dat is de specialiteit van Huisman. Van een Schiedams staalconstructiebedrijf zijn wij in ruim tachtig jaar uitgegroeid tot een wereldwijd opererende maritieme dienstverlener. Dankzij het samengaan met technisch ontwerpbureau ITREC kunnen we sinds 1987 in eigen beheer ontwikkelen en leveren. Wij bieden ondersteuning vanaf de conceptfase tot en met het einde van de levenscyclus van onze producten. Er zijn zes categorieën: kranen, pijplegsystemen, boorinstallaties, lieren, scheepsontwerpen en speciale projecten. Die laatste variëren van de productie en levering van zelfstandig opererende componenten tot geavanceerde geïntegreerde systemen. 

Bundelen van rijke historie

Nederland heeft een rijke historie als het gaat om techniek en maritieme industrie. Dat deze geschiedenis op het gebied van offshore nu wordt gebundeld in de “Offshore Experience” kunnen wij alleen maar ondersteunen.

Bert Boer, Algemeen directeur Maritiem Museum Rotterdam:
""We zien onze sponsors niet als financiers, maar als onze partners. Ze inspireren ons tot nieuwe projecten en staan soms letterlijk aan de wieg van nieuwe tentoonstellingen. Zo is Joop Roodenburg, eigenaar van Huisman, vanaf begin af aan betrokken bij het concept van de Offshore Experience ".