PArtner Offshore Experience 


Elektrotechniek voor de industrie, maritieme wereld en offshore sector. Daarin is de Gunneman Group IMO uit Hattem al ruim 60 jaar gespecialiseerd. Wij ontwikkelen verlichtingsinstallaties inclusief signaleringen, kabelwartels en klemmenkasten voor extreme omstandigheden. Zoals explosiegevaar, vochtige en/of trillingsrijke omgevingen, extreme temperaturen (-40ºC tot +200ºC) en de aanwezigheid van agressieve stoffen en dampen. Goede verlichting is hierbij essentieel want het beïnvloedt de productiviteit en veiligheid. Daarom geven wij advies op maat en leveren we on-the-spot. Ons doel: uitblinken op het vlak van duurzaamheid, vergroting van de veiligheid en verlaging van de onderhoudskosten op onder andere tankers, pijpenleggers, baggerschepen, offshore ondersteuningsschepen en pontons.

Lichtende voorbeelden

Wij zijn in de Offshore Experience gestapt vanwege de veelvuldige toepassing van Gunneman-verlichting bij offshore projecten. Dit kunnen we aan het grote publiek laten zien op dé tentoonstelling over de Nederlandse offshore-sector. De veiligheid van medewerkers op en rondom de elektrotechnische installatie moet de hoogste prioriteit hebben. Omdat de omstandigheden buitengaats vaak hevig zijn, is het belangrijk om producten te gebruiken die voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en continuïteit van de bedrijfsvoering garanderen. Onze verlichting heeft de MED- en DNV-keurmerken en is opgenomen in het Lloyd’s register. Perfect voor de extreme offshore-wereld en dus ook perfect voor de Offshore Experience!

Bert Boer, Algemeen directeur Maritiem Museum Rotterdam:
" De bijlage van onze overeenkomst leest als een boodschappenlijstje. Gunneman sponsort de Offshore Experience door de donatie van een groot aantal lampen die ook daadwerkelijk op een platform worden gebruikt. Door deze samenwerking bieden wij bezoekers een ervaring die de realiteit nog dichter benaderd".