Kom jij ons team vrijwilligers versterken?

Het museum wordt ondersteund door een groot team van enthousiaste vrijwilligers. Voor de afdeling Educatie en Publiekzaken zijn we op zoek naar een knoper die ons team op historisch knopenschip ‘Gruno’ als vrijwilliger ondersteunt.

Ken jij je knopen?

 Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger met kennis op het gebied van het maritiem knopen en ervaring heeft met het werken met kinderen tussen 7 t/m 15 jaar in schoolverband. Iemand die in staat is om zowel zelfstandig als ondersteunend te werken en bij voorkeur ervaring heeft met overdracht naar verschillende museale publieksgroepen zoals families, schoolgroepen en senioren. Je hebt een positieve, open en flexibele houding en kan goed samenwerken met mensen met verschillende sociale en culturele achtergronden. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal met een goede spreek- en luistervaardigheid. Je kan omgaan met tijdsdruk, bent bereid om relevante trainingen / scholing te volgen en beschikt over een Verklaring van Goed Gedrag.

Kom jij ons team versterken?

Wij bieden je een gezellige en leerzame werkplek met een vrijwilligersvergoeding van 7 euro per dag. Als je meer wilt weten over deze vrijwilligersvacature bel dan met onze Floormanager Tine Hardam op 010 413 26 80 of stuur een email naar t.hardam@maritiemmuseum.nl