Kom jij ons team vrijwilligers versterken?

Het Maritiem Museum heeft de ambitie de Leuvehaven te ontwikkelen tot een dynamische museumhaven waar het prettig toeven is. Deze zomer maken we hiermee een begin: we ruimen op, zorgen voor activiteiten op de kade voor jong en oud en verbeteren ons plein met onder andere groenvoorziening die bestaat uit grote plantenbakken met bloemen, bomen en vaste planten. Deze plantenbakken vereisen de nodige zorg en aandacht. Het onderhoud van onze groenvoorziening is een precies karwei, om te voorkomen dat sterke planten gaan domineren en kwetsbare planten verdwijnen en te zorgen dat de grote plantenvariatie blijft bestaan.

Heb jij groene vingers?

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor het onderhoud van de groenvoorziening. Deze plantenbakken zullen bijdragen aan de ontwikkeling van de Maritiem Museum Haven tot een prettige verblijfplaats, tot genot van alle bezoekers. Wij zoeken vrijwilligers met groene vingers die met zorg en aandacht onze plantenbakken willen verzorgen, de Nederlandse taal beheersen en beschikken over een verklaring van goed gedrag.

Kom jij ons team versterken?

Wij bieden je een gezellige en leerzame werkplek met een vrijwilligersvergoeding van 7 euro per dag. Als je meer wilt weten over deze vrijwilligersvacature bel dan met Josefien Almekinders op 010 4132680 of stuur een email naar J.Almekinders@maritiemmuseum.nl