Ben jij op zoek naar een leerzame en uitdagende stage?

Op de afdeling Marketing & Communicatie van het Maritiem Museum Rotterdam ontdek je het marketingcommunicatievak en de culturele wereld in de breedste zin van het woord. Je loopt mee en werkt met 3 professionele marketeers en 1 vormgever die verantwoordelijk zijn voor de branding van het museum en het maximaliseren van de bezoekersaantallen als doel hebben.

We hebben zojuist een gloednieuwe merkidentiteit gelanceerd en werken aan het merk door middel van corporate communicatie, projectmatige multimediacampagnes voor tentoonstellingen en activiteiten, het genereren van free publicity, joint promotions, online, e-mail en social media, onderwijsmarketing, loyaliteitsprogramma's, samenwerkingsverbanden met culturele, zakelijke en toeristische partners en consumentenonderzoek.

Wij leren jou de kneepjes van het vak cultuurmarketing

Wij zoeken een enthousiaste en leergierige Marketing & Communicatie stagiaire die het vak in de vingers wil krijgen. Iemand die uitstekend Nederlands schrijft, mondig is, goed is met Word, Excel en email, online tools zoals het CMS van een website beheerst, de weg weet in Facebook en Twitter en bovendien zelfstandig en klantgericht is.

Kom jij ons team versterken?

Als je meer wilt weten over de stage, bel dan met Hoofd Marketing & Communicatie Liesbeth Diepenhorst op 010 402 92 30. Sollicitaties met motivatie en bijhorend CV graag per email naar l.diepenhorst@maritiemmuseum.nl.