HR MEEWERKSTAGE BIJ HET LEUKSTE MUSEUM VAN ROTTERDAM

Studeer jij in de richting van Human Resource Management en zoek jij een stage waarin jij met jouw kennis en skills kan bijdragen aan de groei van het Maritiem Museum? Ben jij voor 16 uur in de week beschikbaar en wil je terecht komen in een organisatie waar geen dag hetzelfde is? Lees dan verder!

Het Maritiem Museum: je nieuwe werkgever?

Middenin het bruisende Maritiem District van Rotterdam staat het Maritiem Museum. In het museum komt het verhaal van de maritieme wereld tot leven. In zowel het heden, als het verleden en de toekomst. Lezingen, evenementen en activiteiten in de museumhaven maken de beleving compleet voor de circa 200.000 bezoekers per jaar.

Wie zijn wij?

In het Maritiem Museum werkt een team van ca. 65 trotse medewerkers en 170 vrijwilligers. Zij stropen met een natuurlijke betrokkenheid de mouwen op, zijn toegankelijk en verbindend, zijn nieuwsgierig naar wat er achter de horizon ligt en zijn wars van statusgevoeligheid. Ook staan zij voor samenwerken en dit gebeurt in een professionele setting met volop ruimte om jezelf te kunnen zijn. Werkplezier en kwaliteit van ons werk staan voorop. Eigen initiatieven? Kom maar op!

Wij hechten veel belang aan gelijkwaardigheid en diversiteit. Je gender, etniciteit, afkomst en of je wel of geen beperking hebt maakt niet uit voor je kansen. Wij willen een museum zijn met oog voor de mens en de verschillen in de samenleving, een plek waar iedereen welkom is en zichzelf kan zijn.

Wie zoeken we:

Je bent een ondernemende en gedreven stagiair met een proactieve houding en hands ons mentaliteit. Daarbij heb jij interesse in de ontwikkeling van medewerkers binnen organisaties en ben je accuraat. Jij hebt sterke communicatieve vaardigheden en bent sociaal aangelegd.

Wat je nog meer meebrengt:

-      Je bent een tweedejaars mbo of hbo student met de studierichting Human Resource Management;
-      Je bent per september 2021 beschikbaar voor een periode van 4/6 maanden;
-      Je bent beschikbaar voor 16 uur per week, op de dinsdag en donderdag;
-      Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift;
-      Je kunt zelfstandig en in teamverband werken;
-      Je bent zorgvuldig.

Wat mag je van ons verwachten?

-      Een plek om je kennis toe te passen in de praktijk;
-      Actieve ondersteuning en begeleiding bij je stage;
-      Voldoende vrijheid, afwisseling, verantwoordelijkheid en vertrouwen om je creativiteit helemaal tot uiting te laten komen;
-      Een stagevergoeding die aan het einde van de maand op je rekening staat, zodat je in het weekend genoeg leuke dingen kunt ondernemen’
-      Een werkplek in het hartje van Rotterdam.

Ben jij de stagiair die wij zoeken?

Stuur dan je motivatiebrief met CV, of een videosollicitatie naar: werkenbij@maritiemmuseum.nl. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Jeanette Freriks (HR adviseur) op telefoonnummer 010 4029250. Jeanette is bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en woensdagochtend.