Midden in het bruisende hart van Rotterdam ligt het Maritiem Museum Rotterdam, het oudste scheepvaartmuseum van Nederland. Dit museum maakt een breed publiek bewust van de invloed van de maritieme wereld in het heden, verleden én toekomst op het leven van alledag van iedereen. Het museum beheert een omvangrijke, unieke en eeuwenoude collectie van internationaal topniveau en profileert zich in binnen- en buitenland, mede door een gevarieerde en afwisselende programmering van tentoonstellingen, lezingen, workshops en digitale producten, en als een ontmoetingsplaats voor jong & oud.

Wij zijn per direct op zoek naar:

2 Ploegleiders Museumhaven m/v

Gemiddeld 24 uur per week
Werkdagen dinsdag tot en met zondag volgens rooster

Functie-inhoud:
Het ontvangen en begeleiden van schoolgroepen, zakelijke groepen en zakelijke bijeenkomsten. Het houden van toezicht in de museumhaven en zorg dragen voor de veiligheid. Verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van publieksvrijwilligers.

Functie-eisen:
Kandidaten die wij zoeken zijn klantvriendelijk, representatief, stressbestendig en communicatief sterk (Nederlands en Engels). Daarnaast ben je een echte teamplayer met een hands-on-mentaliteit. Daarbij is gevoel voor techniek een pré. Voor deze functie zoeken wij iemand op minimaal MBO niveau.

Salariëring:
Het salaris is conform Museum CAO schaal 4. De inschaling is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Ben jij de ploegleider die wij zoeken ?

Stuur dan je sollicitatie per mail (met CV) vóór 19 oktober 2015 naar de afdeling P&O van het Maritiem Museum Rotterdam: e.weebers@maritiemmuseum.nl